Uit(hof) stapje

Vandaag, zondag 16-5, naar Den Haag geweest. Daar naar de Opendag van de Windhappers geweest.
Met Marja gesproken over het varen met prothese, zoals zij dat altijd doet. Naar demo’s gekeken van het eskimoteren en twee keer 7 minuten kanopolo.

Allemaal erg leuk. Nu eens goed nadenken of het peddelen met prothese haalbaar is, welke prothese ik daarvoor moet gaan ontwerpen met de dames en heren van het OIM. Natuurlijk moet er toestemming komen van de vergoedende instantie en daarmee een budget verkrijgen. Het heeft alleen zin als ik met die prothese me veilig voel in de kano en in het water. En ik moet dan zelf de kano kunnen dragen of slepen op een karretje, anders zie ik het voordeel niet.

Veel denkwerk te doen dus. Ik heb de aanvraag voor een nieuwe prothese al binnen, dus binnenkort toch in overleg met het OIM. maar direct beginnen over de “zwem”-prothese. Daarnaast maar weer naar de dokter. Mijn knie doet na drie weken medicijnen nog steeds zeer, al is het gevoel wel anders.

PS: nog een leuke verrassing onder de trap van het clubhuis van de Windhappers.

Leave a Reply