Het zonnetje op de Regge 6 maart 2011

Koud? wel nee, zoals beloofd door Ben scheen de zon de complete tocht. 21 km lang hebben we mooi weer gehad, bijna geen wind.
Het hele gebied rond de Regge is eigenlijk ingericht natuurgebied. Er zijn vele wandel en fietspaden en deze worden goed aangegeven.
Ook voor de kanoƫrs zijn er overal kanostoepen en is het in en uitstappen goed te doen, nou ja, in het laatste stuk naar het kanaal staat het water normaliter hoger, want dat was een flinke stap terug de boot in.
Bij het beginpunt een heus kunstwerk om uit te kijken over de omgeving

vertrekpunt kunstwerk

vertrekpunt kunstwerk

Na het wachten op de autoverplaatsing wilde iedereen snel op pad. De meeste al op het water, de chauffeurs snel er achter aan.

kan niet wachten kom op

kan niet wachten kom op

Bij de lunch was de zon er echt en was het heerlijk warm, al moeten de lunchresten eerst ingeruimd worden, voordat we vertrekken kunnen.

het blijft zoeken bij de lunch

het blijft zoeken bij de lunch

Er zijn vast nog meer mooie plaatjes geschoten, kijk maar eens op de site van Anax. En ook deze tocht heeft de gps weer meegedaan. Deze keer geen uitstapjes naar Ivoorkust of midden Rusland, maar de hoogte blijft vreemd doen, nu zijn we de hele tocht nauwelijks op de 0 meter geweest en er zijn weer vele vreemde opstijgers, die niet overeenkomen met de overdraagplaatsen! In google maps maar weer een kaartje gemaakt.


Regge maart 2011 weergeven op een grotere kaart

Ik zal nog eens kijken of ik de gpx bestanden kan schonen van tijd, hoogte ed. en ze opnemen als downloadbaar bestand. WordPress wil dit bestandsformat niet accepteren. Dit betekend dat er een aparte directory buiten WP gemaakt moet worden. Mocht het lukken zal ik een gpx pagina maken in het menu rechts.

Leave a Reply