Het vaarseizoen nadert zijn einde of varen we door?

Nog een enkele vrijdag avond met de club, op zondag 26 september de veluwerally en dan zit het seizoen er op. Tenminste officieel, maar er zijn een aantal leden die doorvaren. Ik heb mij daarbij aangesloten. Dit betekent dat ik nog wel een warmere anorak moet kopen. Want het kan koud zijn, als je bij Anax op de site kijkt zie je de gluhwein-tocht van vorig jaar, sneeuw op de boten! om de koude tochten en natuurlijk de komende vaar seizoenen vast te leggen heb ik een Canon Powershot D10 gekocht. Deze compact camera kan tegen een stootje en tot 10m diep onder water. Dat was ik niet van plan, maar een keer om terwijl je aan het fotograferen bent kan geen kwaad ;-). Om te laten zien welke mooie omgeving je op de foto kan zetten heb ik van Patrick (Peddelpower) een aantal foto’s gekregen van de WeserBergLandRally 2010. een mooie tocht door Duitsland over de Weser van Minden van 66km. Voor de Veluwerally heb ik me trouwens opgegeven voor de 50km. Ik bedoel de 35 heb ik eerder deze zomer al gehaald die 50 moet toch lukken?
Hier onder de foto’s van Patrick.

de weser

66 km op de weser vanuit Minden

Jaap met vakwerk

Jaap met vakwerk

Patrick met torrentje

Patrick met torrentje

Foto’s door Peddelpower(c) en Jaap

Leave a Reply