Zutphen bij Nacht / by night

Sinds de 35 km een aantal keer op en neer naar het strandje geweest, de laatste keer te stoer, te veel stroming en dus met de eendjes gespeeld of te wel plons ;-(. Maar afgelopen vrijdag werdt een traditie geboren en/of voortgezet. Rondje Zutphen bij nacht en dan met eten, het leven kan niet beter! Organisatie, hulptroepen, vaarmeester en mede kanoƫrs bedankt voor deze fantastische ervaring. Laten we deze tocht in deze vorm op de vaarkalender zetten.

Zutphen bij Nacht

Zutphen bij Nacht


Foto by Arjan Hendriks(c)


Rondje Zutphen weergeven op een grotere kaart

One Response to “Zutphen bij Nacht / by night”

  1. […] rondje Zutphen, nou ja traditioneel? voor mij was het de eerste keer. De vorige keer was “Zutphen by night”. Ik heb een aantal foto’s gemaakt maar eentje gaf helemaal aan hoe het was, redelijk wat […]

Leave a Reply