Archive for februari 13th, 2011

Boerenkool-tocht 2011

zondag, februari 13th, 2011

Vandaag zijn we met 13 leden van Doesburg naar Zutphen gevaren. De Boerenkool-tocht 2011. Het was schitterend weer, de wind in de rug, soms een zonnetje en alle tijd van de wereld. In een rustig tempo, zodat iedereen mee kon zijn we over de IJssel afgezakt.
Op het Google kaartje kan je de route zien die we gevaren hebben. Ik heb ook wat placemarks gezet met commentaar, bijvoorbeeld waarom er een raar patroon in de route zit. Daarnaast schrok ik van de oorspronkelijke route de google maps uitzette. Het bleek dat we vanuit de eerste bocht na Doesburg een uitstapje hadden gemaakt naar Ivoorkust. In het bestand was de lengtegraad op 2….. ipv
6…. gezet en dan zak je snel richting de evenaar? Die heb ik er maar even tussen uit gehaald. Het viel me ook op dat op de plekken waar we wat langer hebben stil gelegen google maps weer een nieuwe track begint zonder dat dit in het kml bestand wordt aangegeven. Maar goed hier onder zie je de route. Snelheid ed. heb ik niet naar gekeken! Die lag niet hoog!


Boerenkooltocht 2011 weergeven op een grotere kaart