Archive for september 30th, 2010

Mijn verhaal of gewoon spuit 11?

donderdag, september 30th, 2010

Het is al donderdag en hier komt mijn verhaal pas. Ik heb niet stilgezeten hoor! De foto’s van Marja in een mapje gezet, de foto’s van de site van de veluwerally gehaald, namen gezocht en als naam van het bestand gezet. Maar ja achterhaald natuurlijk. Mooie verhalen op kanoforum.nl. Foto’s op de site van ANAX en op het fotoarchief heeft men al de foto’s van de veluwerally organisatie gezet.
Dus wat kan anders doen, dan mijn foto’s (niet allemaal) maar hier op de site zetten en iets van mijn ervaring vertellen. Het was ver, heeeeeel ver! tot Zutphen ging wel. Misschien toch bij Doesburg iets moeten rusten. Maar goed. Lunch in Zutphen. Vlak voor het gat van Gorssel begon de pijn. Mijn borstbeen verkrampte, strekken hielp wel, maar probeer dat maar eens in een kajak! Dus bij het gat nog maar eens gerust en toen de laatste 10km. Veel langzamer dan de anderen wilden, maar het ging echt niet harder. Gehaald dat wel. Mijn grens ligt in ieder geval bij 40km stroomafwaarts. Volgend jaar gaan we wel kijken of het dan makkelijker gaat.
Wel genoten van het evenement met zoveel gelijkgestemden tegelijk op het water, fantastisch!!!

door de mist

door de mist

Update: op het YouTube kanaal van DeventerTV een verslag van de veluwerally. Mijn kano is te zien, de grijze met de Fatpaddler.com sticker zichtbaar. Op 4.13 is Melvin Strunk duidelijk in beeld.