Archive for juni 27th, 2010

Even peddelen, 22 km in twee tochtjes

zondag, juni 27th, 2010

Vrijdag, zoals al een paar keer aangehaald de koudekippentocht. Ook direct de eerste keer varen in de nieuwe boot. En hij paste prima. Ik ben heen en terug gevaren. Nu lijkt 12km niet zo ver voor de meeste en ik was ook zeker niet de snelste, maar wel trots op mezelf. Niks met de auto terug. Maar varen 6km stroom opwaarts, we waren net voor 10 uur binnen. Voor foto’s kijk eens op de foto-archief-site van Anax.

Omdat het allemaal lekker liep, direct voor vandaag, zondag een afspraak gemaakt voor een tocht met Patrick. Die vaart ook een Aquanaut HV van Valley. Deze keer maar 10 km (5 heen en 5 terug naar het strandje) maar door het tempo en het eten van ijsjes onderweg duurde de tocht van 11.00 tot 15.00 uur. De heen weg voeren we met Huib en Joke, die ook afgesproken hadden om te gaan varen. Bij het strandje dat bijna helemaal onder water stond wat gegeten en Patrick heeft wat hoge steunen en eskimoteren geoefend. Dat is ook gelukt. hieronder wat sfeerbeelden:
strandje_zondag_27062010 met Patrick, Huib en Jokeonderweg_zondag_270620102x_aquanaut_HV_FP

We hadden ook de stickers binnen (zie eerder bericht) hebben vandaag de eerste op de boot van Patrick geprobeerd. Ziet er prima uit.:
boot_patrick_FPPatrick_FP

PS pictures by Peddelpower