Archive for juni 21st, 2010

Ze is er, she’s in

maandag, juni 21st, 2010

Zondag 20 juni 2010! Vaderdag! zijn we naar Wormer (B) gereden om de boot op te halen. Naast de boot ook een karretje, een transportzeil en beugels voor op de dakdragers gekocht.

Samen met iemand van Arjen Bloem en Marion de boot opgeladen en toen begon een avontuur. Via Alkmaar (C) gereden om de boot aan tante Jel te laten zien, vandaar via de afsluitdijk naar Zurich voor een hapje. O ja vanwege de wind was het “Rondje Texel” afgelast dus met windkracht 6 dwars op de auto en boot over de afsluitdijk gezeild!!.

rondje IJsselmeer+ 447km

Na Zurich naar Pa en ma in Dwingeloo (E), om de boot te laten zien en voor vaderdag, maar ook omdat al weer even geleden was. Na een klein hapje en drankje doorgereden naar Zutphen (F) om daar de boot in het botenhuis te leggen.

Vandaag, maandag nog even langs geweest om naamstickers in de kuip en kleine compartiment te plakken en op het karretje.

Update: woensdag met Raoul naar de boot wezen kijken. Ook de voetsteun en lendesteunen op de goede plaats gezet, voorlopig dan. Pas na het varen kan ik de echte plaats bekijken.

Dit is ze:

Valley Aquanaut HV


nu al dwars